Categories
Okategoriserad

Hur och var ska du köpa Monero?

Monero, som anges av XMR, är en avancerad summa som inte kan följas och som också är decentraliserad. Den är strukturerad för att garantera privata och säkra utbyten. Monero, som dessutom betraktas som ett Bytecoin-gaffel, skapas på kryptonotekonventionen och använder en del av sina högdagrar, till exempel ringmärken, gömställen och ringsignaler (ring CT) för att dölja börsernas källa, summa och mottagare. Denna skyddsnivå i samband med utbyten inom ramen för Monero-organisationen har lett till en tydlig ökning av antalet spekulanter i Monero-projektet, och det har också funnits en popularitet när det gäller de kryptografiska pengarna. Monero-mynt kan köpas i olika handelsled, och de allra flesta av dessa handelsled har en liten handelsmekanism. Därför är det viktigt att känna till den tillfredsställande handelsmekanismen i alla handelsled. De handelsled där du kan köpa Monero, Bitcoin och Ethereum är inbyggda.

Royalty free monero photos | Pikist
  • Kraken: I det handelsinstrument som erkänns på detta handelsled ingår elektroniska subventioner, flytt av banker, förflyttning av trådar.
  • Insatsväxel: De erkända medierna är Visa, digitala pengar
  • Samträd: En erkänd handelsmekanism är digitala pengar
  • Ändra: använder Visa och checkkort
  • Tokens.net: använder digital valuta (Bitcoin)
  • Huobi: använder digital valuta (Bitcoin)
  • Bittrex: använder digital valuta och trådlös förflyttning
  • Med Shapeshift: använder digital valuta
  • Poloniex: använder Visa, digitala pengar och banktråd

Instruktioner för inköp av Monero (XMR.)

De åtföljande förskotten kommer att styra hur man kan köpa Monero på något av de handelsled som ligger till grund för Moneros digitala valuta.


❖ registrera och öppna ett register med ett handelsled som ligger till grund för förvärvet av XMR. Du bör söka efter alla handelsled från nedläggningen av affärer som har minst ett fiatt kontanter eller digitalt pengar. Om du av en slump har valt ett visst handelsled registrerar du dig genom att öppna din post genom att ange en e-postadress och ett säkert hemligt ord. I grund och botten är detta det huvudsakliga förfarandet som förväntas registrera sig och börja utbyta i några steg, oavsett om det är så att olika yrken kan kräva andra uppgifter, t.ex. kontaktämnen, fullständigt namn, igenkännligt beviskort, för att slutföra KYC-lagarna. För extra säkerhet kan du förstärka tvåfaktorsbekräftelsen.


❖ Insättningstillgångar i din post


När du har gjort en inspelning måste du då lagra din post. Tyvärr har de flesta handelsled inte några handelspartier av XMR och fem monetära former, till exempel US-dollar och euro. De två handelsleden som tillåter dig att byta US-dollar mot XMR är Kraken och Mercatox. Du bör därför köpa eller kräva en kryptografisk valuta som överensstämmer med XMR. En del av dessa digitala pengar är Bitcoin och Etherum.


❖ Köp XMR.


Efter att du har finansierat ditt register med antingen ett fiatt- eller ett avancerat kontanter skulle du kunna fortsätta att köpa XMR genom att ha erfarenhet av marknaden i det handelsled du har valt. Du skulle då kunna välja den kontantmatchning du behöver, mot bakgrund av de pengar du först lagrade, till exempel ETH/XMR. Följ instruktionerna försiktigt och klicka sedan på det belopp du vill köpa.